De aftelkit wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd!

‘Ben ik morgen al jarig?’

Herken je deze vraag en wordt het 100 keer aan je gevraagd? Om gek van te worden. Maak het aftellen tastbaar.

‘Ik ben helemaal niet creatief. Hoe moet ik een aftelkalender voor mijn dochter knutselen?’

Het aftellen richting de verjaardag is begonnen en de stress begint weer vooraf aan. Herken je dit gevoel? De aftelkit bevat ook een aftelkalender, geen knutselstress voor jou. Zo wordt het aftellen al een feestje.

Home-3pijler-3

‘Mijn zoontje is nu al zo gespannen en het duurt nog een week voordat hij jarig is’

Waarom is jouw kindje een week voor de verjaardag zo gespannen? Tel samen af.

HOE ZOU HET ZIJN…

Hoe zou het zijn als jij samen met je kindje op een ontspannen manier kan aftellen richting de verjaardag?

Veel ouders ervaren het toeleven naar de verjaardag van hun kindje als vervelend en stressvol. Daardoor ontstaat er vaak veel onrust binnen het gezin in de week voor de verjaardag. Het is vervelend om te zien hoe je kindje aan het worstelen is, puur omdat hij niet weet wanneer hij jarig is. Vind jij dit ook vervelend om dat zo te zien?
Heel veel ouders herkennen dit, maar er wordt vaak niet over gesproken met elkaar. De verjaardag van je kindje staat op de kalender en de stress begint weer vooraf aan, toch?

Dat is helemaal niet nodig. Het toeleven richting de verjaardag kan al een feestje worden. Dat is precies de reden waarom ik deze aftelkit gemaakt heb.

Zo dat jij….

samen met je kindje kunt aftellen

… op een speelse manier middels het boek een aanknopingspunt hebt, om te kunnen checken wat je kindje zo spannend vindt aan zijn verjaardag

… samen met je kindje al een feestje kunt maken van het aftellen

… het aftellen tastbaar maakt, waardoor je kindje precies weet wanneer hij jarig is

de aftelkalender op zijn nachtkastje kan zetten, zodat hij zelf kan kijken wanneer hij jarig is

… niet naar de winkel hoeft voor knutselspullen, de aftelkalender heb je in huis

… niet creatief hoeft te zijn, de aftelkalender zit in de kit

voorbereidt bent op de verjaardag die er aan zit te komen

de Tool in huis hebt om een kijkje te kunnen nemen in het hoofdje van je kindje

de ultieme oplossing hebt voor de stress rondom de verjaardag

… je kindje duidelijkheid geeft, wanneer hij precies jarig is

rust ervaart in de week voor de verjaardag van je kindje

Waarom de aftelkit jou en je kindje gaat helpen

Bestellen

Nog 7 nachtjes slapen

Nog 7 nachtjes slapen en dan is het zover. Lucas is jarig! Door zijn zelfgemaakt aftelkalender weet hij precies hoeveel nachtjes hij nog moet slapen tot aan zijn verjaardagsfeest. Hij vindt het een beetje spannend. Gelukkig is zijn allerbeste vriend Meneer de Zebra erbij en beleven ze allerlei avonturen. De aanloop naar jouw verjaardag wordt al een feestje door dit te beleven met Lucas en Meneer de Zebra zelf.

Kom je samen aftellen met Lucas en zijn vrienden?

De aftelkit is voor kinderen in de leeftijd van 3, 4, 5, 6 en 7 jaar oud.

De Aftelkit

De Aftelkit bestaat uit het speelse aftelboek.
Een aftelkalender met verschillende extra’s en een uniek dierenstickervel waardoor het aftellen al een feestje wordt. Dit is de ultieme oplossing voor jou.

€ 28,80

Kersverse mama

De verjaardag van je kindje staat op de kalender. Veel kinderen én ouders ervaren dit als een drukke en vooral spannende periode en vinden het daarom fijn dat ik veel werk voor ze uit handen kan nemen. Deze jaarlijkse gebeurtenis moet een feest zijn en dat begint al bij het aftellen richting de verjaardag.
Binnen mijn bedrijf heb ik vele malen ervaren hoe spannend het toeleven richting de verjaardag van een kindje is. Dit doet me pijn in mijn hart. Om te zien hoe je kindje zo aan het worstelen is met het niet weten wanneer hij nou jarig is en wat er allemaal op hem af komt. Ik wil je helpen.
Afgelopen jaar ben ik zelf de rol van mama gaan vervullen en wat ben ik dankbaar voor de geboorte van onze dochter. Mama zijn is een geschenk. Wat is dit heerlijk. Zo’n klein wezentje wat heel veel liefde en geluk brengt in ons leven. Mijn doel is om er voor te zorgen dat ik ook voor haar de verjaardag tot een feest maak, wat al begint bij het aftellen.

Mijn dochter van 4 jaar is middels de aftelkit ‘Nog zeven nachtjes slapen’ samen met mij op avontuur gegaan richting haar verjaardag. De hoofdpersonen van het boek ‘Lucas’ en ‘Meneer de Zebra’ brachten ons elke dag met een boeiend en leuk verhaal en een sticker plakker, dichter bij de verjaardag. Samen met de super mooie illustraties is de aftelkit een echte aanrader voor elke ouder met kleine kinderen, om je kind voor te kunnen bereiden op de verjaardag.

Onze kleine werd 4 jaar, dus bijna naar school. Hoe kan je beter aftellen om naar de grote school te gaan, met een leuke aftelkit! Elke avond weer een verhaaltje en daarna een mooie sticker op de kalender tot ze naar school kon. Super leuk, ze wou elke avond lekker naar bed, zodat ze weer een sticker kon plakken.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Contact!

Of Shop Online

Voor vragen of opmerkingen vul je onderstaand formulier in en wij helpen je zsm!

CelebratingWithSandra-Contact-spelen-met-taart-1